Rólunk

Cégünk az ezredfordulón alakult azzal a céllal, hogy a belső ellenőrzés területén jelentkező szakmai és humánerőforrás hiányt pótolni tudja. Tevékenységünk kezdetektől a belső ellenőrzési rendszerek kiépítésére, a belső szabályozási folyamatok kialakítására és a "minőségi" ellenőrzések lefolytatására irányult. Több szervezet és társaság látta meg azt, hogy a főállású foglalkoztatás helyett sokkal célravezetőbb és költséghatékonyabb lehet a független külső szakértő megbízása ezen a területen is.

A belső ellenőrzésen túl a gazdaság más területein is a professzionális szolgáltatást tekintjük a legfontosabbnak, ezért ügyfeleink az ellenőrzések lefolytatása után is rendszeresen igénybe veszik egyéb szolgáltatásainkat is (revisonSOFT Belső Ellenőrzést Támogató Rendszer, külső minőségértékelés lefolytatása, szabályzatok véleményezése, ÁSZ ellenőrzésre való felkészülés, felkészítés, stb).

Kiemelt feladat az IIA normának megfelelve a külső minőségértékelések lebonyolítása is, melyet a magyarországi belső ellenőrzési szervezeteknek ötévente kötelezően el kell végeztetniük. Ehhez mi önálló és egyedi módszertant dolgoztunk ki, amihez évtizedes tapasztalatunk nyújtott kell alapot. 

A cég mind tevékenységeit, mind humán erőforrásait tekintve dinamikusan fejlődik, így egyre magasabb színvonalon képes kiszolgálni ügyfélkörét. A sok éves ellenőrzési tapasztalat, gyakorlat és a megszerezett tudás lehetővé teszi, hogy ma már a Strukturális Alapok pályáztatásának és elbírásának folyamatát is ellenőrizzük, mely tevékenységünket a KEHI 2003-ben sikerrel akkreditálta. A cég vezetője az IIA Nemzetközi Belső Ellenőrzési Szervezet (The Institute of Internal Auditors) tagja, illetve nyilvántartásba vett belső ellenőrzési szakértő (5113683). Jelen pillanatban már az ország 5 nagyvárosában (Budapest, Debrecen, Hajdúböszörmény, Kecskemét és Nyíregyháza) vagyunk elérhetőek. Természetesen ezen városokon kívül is vállalunk szakértői feladatokat.

Bátran érdelődjenek elvégzett munkáink minőségéről a referenciáink között megjelölt partnereinknél.

Aktualitások

Összegzés a jogszabály módosításról

Elkészült a jogszabály módosítások értelmezése
tovább

Jogszabály változás 2023. májustól

Megjelentek a Bkr. és a Gtbkr. jogszabályok módosításai a Magyar Közlönyben
tovább

2023. évi tervek elkészítése

A Pénzügyminisztérium közzétette a 2023. évi tervezésre és beszámoló készítésre vonatkozó Útmutatóját
tovább

Elérhetőségeink

Szalkay Belső Ellenőrzési Iroda
Cím: 4400 Nyíregyháza, Rózsa u. 37/B

Telefon: 30/627-7093
E-mail: iroda@szalkay.hu