Aktualitások

 1  2  3  4  5  6  7  8
tovább

Változott a Bkr.

Ebben az időszakban, 2016. október 1. és 2017. január 01. hatállyal több ponton is módosult a belső ellenőrzést meghatározó jogszabály.
tovább

Új szakmai anyagok az NGM honlapján (Javított!!!)

A 370/2011. korm. rendelet alapján az NGM közölte a 2016-ban kitöltendő szakmai anyagokat a 2016. évi beszámolás és a 2017. évi tervezés kapcsán. (AZ NGM által javított verzió)
tovább

Megújított öntesztek az ÁSZ honlapján

A központi alrendszer intézményei, valamint a települési önkormányzatok számára érhetőek el a belső kontrollrendszer fejlesztését támogató megújított öntesztek az ÁSZ honlapján.
tovább

Így előzheti meg a hibákat a cégben

A hibákat nem javítani, hanem megelőzni kell a hatékony működéshez. Erre pedig kiválóan alkalmas a világ egyik legegyszerűbb menedzsment eszköze. A Piac&Profit szakértője elmondja, hogy használjuk jól!
tovább

Éves ellenőrzési jelentés elkészítése

A jogszabály értelmében már csak a héten van ideje a belső ellenőrzési vezetőknek, hogy a 2015. évi ellenőrzési jelentéseiket elkészítsék és megküldjék a szervezet vezetőjének.
tovább

Nyomoz az OLAF

Fennáll a gyanú, hogy a magyar ellenőrök megcsapolták a közbeszerzések szabályosságának kontrolljára adott uniós pénzeket – állítja az Európai Csalás Elleni Hivatal.

Elérhetőségeink


Szalkay Belső Ellenőrzési Iroda
Cím: 4400 Nyíregyháza, Rózsa u. 37/B

Telefon: 30/627-7093
E-mail: iroda@szalkay.hu

Segíthetünk?